Thuiszorg

Thuiszorg At The Promise

Thuiszorg At The Promise is een jonge bedrijf die bij u thuis zorg levert. U kunt denken aan persoonlijke verzorging en Hygiëne, maar ook verpleegkundige hulp bijvoorbeeld bij ziekte. Ook kunnen wij u helpen met huishoudelijke hulp of bijvoorbeeld hulp bij het brengen naar het ziekenhuis of fysiotherapeut.

Wij werken met kleine teams van 3 zorgverleners per cliënt. De zorg willen wij steeds met uw hulp verbeteren.

Verzorging

Heeft u hulp nodig bij verzorging, dan kunnen ons gediplomeerde verzorgenden u dagelijks hierbij komen helpen. Zij helpen u uit bed, helpen u met douchen en aankleden. Maar denkt u ook aan haren wassen, baard scheren en nagelverzorging. Zij kunnen u ook helpen met het aandoen van uw steunkousen. Wij vinden zelfredzaamheid heel belangrijk, daarom zal onze zorg altijd gericht zijn om u te helpen zoveel mogelijk zelf te doen.

Verpleging

Het kan zijn dat u ziek bent of net ontslagen uit het ziekenhuis. Om een opname in een verzorgingstehuis te voorkomen kunnen wij de verpleegkundige hulp bieden. Onze gediplomeerde verpleegkundigen helpen bij het verrichten van verpleegtechnische handelingen zoals wondverzorging, het toedienen van medicatie, het geven van injecties en alle andere verpleegkundige handelingen die op advies van uw arts moeten worden uitgevoerd.

Wij geven ook advies over het gebruik van medicijnen of voeding, maar ook over aanpassingen van uw woning en het gebruik van verpleeg- en hulpmiddelen.

24-uurs zorg

24-uurs heeft meerdere vormen. Het kan zijn dat u terminaal bent in de zin dat u gauw aan uw einde komt of het kan zijn dat u gewoon hulp bij alles nodig heeft. Dus met verzorging, verpleging maar ook begeleiding.

Wanneer u of een van uw dierbaren in zijn of haar laatste levensfase komt, bieden wij de mogelijkheid van Terminale Zorg. Wij doen dit met ons hart, totale overgave en veel respect voor u en uw naasten. Onze zorgbemiddelaar komt bij u thuis en biedt ondersteuning bij al uw vragen en zorgen rondom uw ziekte. Onderwerpen zoals onzekerheid, angst, afscheid nemen en zorg voor uw naasten kunnen aan de orde komen. Ook in uw laatste levensfase kunt u rekenen op Thuiszorg At The Promise.

Hulp bij het aanvragen van een indicatie

Onze verpleegkundige stelt graag een indicatie voor u op. De kosten die u maakt voor persoonlijke verzorging en verpleging worden betaald door uw zorgverzekeraar. zorgkantoor of gemeente. Wij kunnen zorg leveren op basis van PGB en ZVW.

Als u verzorging, verpleging of huishoudelijke hulp nodig heeft kunt u contact met ons opnemen. Telefoonnummer: 06-52316777