Bedrijfsvoering

De efficiency van uw bedrijf

Het motto van veel bedrijven is op dit moment: efficiency. Een excellente inrichting en aansturing van organisatie, processen en bedrijfsvoering staan centraal. Administratiekantoor At the Promise staat garant voor het bewerkstelligen van een optimale invulling van uw bedrijfsvoering. Kom eens langs bij ons in Groningen of Ten Boer om de mogelijkheden te bespreken.

Heeft u vragen over bedrijfsvoering?

Het versimpelen van bedrijfsprocessen, het uitsluiten van verspilling, standaardisering van producten en diensten: het zijn allemaal zaken die bijdragen aan een effectieve bedrijfsvoering. Zeker in de huidige tijd waar bezuinigingen de boventoon voeren is effectief bedrijfsvoeren van cruciaal belang. Er zijn een aantal vragen die daarbij naar boven komen:


  • BedrijfsvoeringHoe weet ik of mijn geplande investeringen rendabel zullen zijn?
  • Op welke manier kunnen we de financiële positie van het bedrijf verbeteren?
  • Hoe krijg ik grip op de (financiële) prestaties van mijn bedrijf?
  • Kan ik inzicht krijgen in de kosten van mijn product of dienst?
  • Hoe kunnen we de kwaliteit van het management verbeteren?
  • Hoe kunnen we de kosten verlagen maar kwaliteit behouden?

Dit zijn allemaal vragen die bij u als ondernemer kunnen spelen als het gaat om bedrijfsvoering. Er komt dan ook altijd veel op u af en u wilt natuurlijk het beste uit uw bedrijf halen. Door administratiekantoor At the Promise in te schakelen krijgt u antwoord op deze vragen en bekijken we samen met u de stappen die nodig zijn om uw bedrijfsvoering te optimaliseren.

Verstand van zaken

Er kan altijd een moment komen in uw carrière als ondernemer dat u het roer om wilt gooien of bepaalde doorslaggevende keuzes voor uw bedrijf wilt maken. Het is dan prettig om deze keuzes met iemand te bespreken die verstand van zaken heeft. En dat is waar administratiekantoor At the Promise goed in is. Wij hebben kennis en ervaring in de bedrijfswereld op het gebied van accountancy, consultancy, administratie en organisatie. Op het gebied van bedrijfsvoering kunnen wij dan ook uw sparringpartner zijn. Op deze manier kunt u het beste rendement uit uw bedrijfsvoering halen en bespreken we samen met u in hoeverre uw plannen haalbaar zijn.

Bel nu voor een afspraak

Maak vandaag nog een afspraak met een van de financieel experts van At the Promise om in kaart te brengen welke stappen uw onderneming het beste kan gaan nemen. Wij heten u van harte welkom in een van de vestigingen in Groningen of Ten Boer. Bel voor al uw vragen omtrent efficiënte bedrijfsvoering naar 050-7070071.