Detachering

Een prettige samenwerking

Bent u op zoek naar een bedrijf die zich richt op onder andere detachering? Dan bent u bij At the Promise aan het juiste adres. Wij richten onze detachering met name op het MKB en de publieke sector. At the Promise heeft inmiddels meerdere vestigingen in onder andere Groningen en Ten Boer. Wij gaan daarbij altijd uit van een prettige samenwerking en hopen u van dienst te kunnen zijn!

Wat is detachering?

Met detachering wordt het uitlenen van personeel aan een derde partij bedoelt. Een bureau heeft mensen in dienst, die u kunt inhuren voor het verrichten van werkzaamheden. Het detacheringsbureau is in feite werkgever en loopt daarbij ook de bekende werkgeversrisico’s bij bijvoorbeeld ziekte en ontslag.

Bepaalde of onbepaalde tijd

Een detacheringsovereenkomst wordt gesloten voor bepaalde of onbepaalde tijd. Bij een overeenkomst van bepaalde tijd wordt van te voren de duur van de opdracht vastgesteld. Bij onbepaalde tijd blijf je vast in dienst. De keuze voor onze detachering is ideaal wanneer u bijvoorbeeld tijdelijk mensen nodig heeft met specialistische kennis op het gebied van administratie en accountancy. Of bijvoorbeeld wanneer u mensen tekort heeft door ziekte. Vraag in deze gevallen eens naar de mogelijkheden van At the Promise.

 

Onze werkzaamheden

Waar moet u nu aan denken bij de detachering van At the Promise? Wij geven u een beeld van de werkzaamheden die wij voor u als opdrachtgever kunnen verrichten:

  • Wegwerken van achterstanden
  • Vervanging bij ziekte
  • Meedenken in het verbeteren van de bedrijfsvoering
  • Ondersteuning bij het opstellen van jaarrekening
  • Opstellen van begrotingen

Voor veel ondernemers is het bijhouden van administratie en organisatorische zaken geen favoriete bezigheid. U wilt zich natuurlijk het liefst richten op de kern business van uw onderneming. Het is dan prettig om te weten dat At the Promise personeel kan detacheren om in uw onderneming bij te kunnen springen wanneer nodig. Het uitgangspunt van onze dienstverlening op het gebied van detachering is een succesvolle en prettige samenwerking met onze opdrachtgevers.

Met u rond de tafel

Onze medewerkers staan bekend om de ervaring, kennis en inzicht die zij hebben. Mede hierom is At the Promise een geschikte keuze als het gaat om detachering. Wilt u eens langskomen bij een van onze kantoren in Groningen en Ten Boer? Maak dan een vrijblijvende afspraak door te bellen op 050-7070071. Wij gaan graag met u rond de tafel om de mogelijkheden van detachering te bespreken.