Ondernemingsplan

Voor uzelf beginnen?

Loopt u al een tijd rond met het idee een eigen onderneming te starten? En wilt u dat eindelijk eens in de praktijk gaan brengen? Het is dan verstandig om een bedrijfsplan op te stellen. Heeft u daar hulp bij nodig? Geen probleem. Administratiekantoor At the Promise kan u daarbij helpen. Kom eens langs bij een van onze vestigingen in Ten Boer of Groningen.

Uw bedrijf in de startblokken

Wanneer u op het punt staat een eigen bedrijf te starten, is het verstandig een aantal zaken middels een bedrijfsplan op papier te zetten. Welke investeringen zijn er nodig? Welke kosten kunt u verwachten? Welke prijs gaat u doorrekenen voor uw product of dienst? Door een bedrijfsplan op te stellen zet u deze zaken op een rij en kunt u zien of uw plannen haalbaar zijn. Het schrijven van een bedrijfsplan is niet verplicht, maar wel noodzakelijk als u de financiering voor uw bedrijf wilt aanvragen. Het is tevens een goed middel om te voorkomen dat u aspecten over het hoofd ziet.

De onderdelen van het bedrijfsplan

Het bedrijfsplan moet een aantal specifieke onderdelen bevatten. Zo moet het bedrijfsplan een concrete beschrijving van het idee bevatten. Daarnaast omschrijft u hoe u de financiering gaat aanpakken. Tevens is het van belang dat er wordt beschreven hoe u de organisatie wilt regelen: hoe zet u de administratie op poten en welke verzekeringen zijn daarbij nodig? Heeft u marktonderzoek gedaan naar mogelijke klanten en concurrenten? Tot slot beschrijft u ook uw eigen achtergrond en vaardigheden.

Onze dienstverlening

At the Promise kan u op verschillende manieren van dienst zijn. Naast het opstellen van een bedrijfsplan kunnen wij bij het opstarten van uw bedrijf verschillende werkzaamheden uit handen nemen:

  • Hulp bij uw bedrijfsplanConsultancy
  • Aangifte omzetbelasting
  • Controleren en opstellen van de jaarrekening
  • Gericht op het succes van uw onderneming
  • Gunstige tarieven
  • Accountancy

Neem gerust contact op

At the Promise staat graag voor u klaar om u te helpen bij het opstarten van uw eigen bedrijf en het schrijven van een bedrijfsplan. Wij kunnen u van advies en tips voorzien en streven daarbij naar het opzetten van een succesvolle onderneming. U kunt altijd even binnenlopen bij een van onze vestigingen in Ten Boer en Groningen. Ook kunt u van te voren een afspraak maken door te bellen naar: 050-7070071. Wij helpen u graag bij het maken van een solide bedrijfsplan.