Administratie

Essentiële bedrijfsvoering

Een goede administratie is essentieel voor een effectieve bedrijfsvoering. Dit is ook meteen hetgeen waar administratiekantoor At the Promise naar streeft. Wij helpen uw administratie op een praktische wijze op te zetten en bij te houden, voor een eerlijke, vaste prijs per maand. Bent u dus op zoek naar een doelgericht administratiekantoor? Dan moet u bij At the Promise zijn. Wij hebben vestigingen in onder andere Groningen en Ten Boer, dus kom vooral eens binnengelopen om de mogelijkheden te bespreken.

Schakel een administratiekantoor in

Is uw organisatie groeiende? Krijgt u meer opdrachten binnen en groeit ook het aantal personeelsleden? Of heeft u geen verstand van boekhouden en salarisadministratie maar wilt u een eigen onderneming starten? Het is dan verstandig om de kennis en kunde van een administratiekantoor in te schakelen om uw administratie op efficiënte wijze op te zetten. En bij te houden natuurlijk. Een goede bedrijfsvoering staat of valt met de manier waarop de administratie wordt gedaan en onze medewerkers staan graag voor u klaar u daarbij te helpen. Wij hanteren altijd eerlijke, scherpe prijzen zodat deze kosten binnen no-time zijn terugverdiend.

Uw administratie goed op poten

Onze financieel specialisten kunnen u van advies voorzien hoe u bijvoorbeeld uw boekhouding zo optimaal mogelijk kan inrichten. U bent op deze manier verzekerd van een administratie die goed op poten is, zodat u zich kunt richten op de redenen waarom u in eerste instantie ondernemer bent geworden!

Wat kunnen wij nu betekenen

Wij zetten graag voor u op een rij van wat wij op het gebied van administratie voor u kunnen betekenen:
Administratie

  • Omzetbelasting, btw-aangifte
  • Controles uitvoeren
  • Salarisadministratie
  • Beheren van transacties
  • Advies op organisatorisch gebied
  • Facturatie
  • Detachering

De mensen achter de cijfers

U wilt uw administratie niet aan het eerste het beste bedrijf uitbesteden. Dat snappen wij bij At the Promise als geen ander. Laten we eens bespreken op welke manier wij u van dienst kunnen zijn. Tijdens een kennismakingsgesprek krijgt u een impressie van ons bedrijf en leren wij u en uw onderneming beter kennen. Het gaat bij administratie immers niet alleen om de cijfers, maar ook om de mensen achter de cijfers. Bel ons om een vrijblijvende afspraak te maken op 050-7070071 of loop eens binnen bij een van onze vestigingen in Ten Boer en Groningen en wie weet verzorgen wij binnenkort al uw administratie!

Bereken wat de kosten van uw administratie zijn

Ik ben:

Ik wil graag:

Ik wil graag:Neem nu contact op

Uw naam

Uw e-mail

Onderwerp

Uw bericht