Salarisadministratie

Voor al uw administratie in Groningen

Wanneer u personeel in dienst neemt, bent u verplicht een salarisadministratie te voeren. U moet als werkgever elke maand loonaangifte doen en betalen. Over het algemeen kunt u deze salarisadministratie niet zelf doen, omdat het specialistisch werk is. Wij hebben specifieke salarissoftware waar wij de salarisadministratie mee doen. Het is raadzaam dit uit te besteden. U kunt uw salarisadministratie Groningen aan ons uitbesteden. Wij rekenen in tegenstelling tot de meeste aanbieders geen vaste kosten en/of opstartkosten. U betaalt bij ons enkel en alleen een all-in tarief van € 7,50 (excl. btw) per salarisspecificatie/loonstrook. Hiervoor nemen wij u alle werk uit handen.

Hoe werkt het aannemen van personeel?

1. Het eerste wat u doet is een arbeidsovereenkomst met afspraken vastleggen (salaris, uren e.d.). 2. Uw personeelslid moet een loonheffingsverklaring invullen. 3. Het is wettelijk verplicht een kopie van het identiteitsbewijs van de werknemer in uw administratie op te nemen. 4. Richt een salarisadministratie in of besteed dit uit (aan ons). 5. Het programma berekent het nettoloon en maakt een loonstrook. 6. Vanuit de programma kan de loonheffing aangegeven worden bij de belastingdienst. 6. Denk na over verzekeringen (aansprakelijkheid, ongevallen, ziekteverzuim) of krijg een advies op maat van ons.

Uw salarisadministratie, wat kunnen wij voor u doen?

  1. U krijgt een format arbeidsovereenkomst en loonheffingsverklaring van ons.
  2. Wij geven u als werkgever op bij de belastingdienst en richten uw administratie in.
  3. Wij delen u in bij de juiste Cao.
  4. U krijgt maandelijks de loonstroken en aangifte loonheffing van ons.
  5. U ontvangt van ons een sepa betaalbestand om in 1 keer de lonen uit te betalen.
  6. U hoeft zelf alleen nog de nettolonen en loonheffing te betalen.

Complete salarisadministratie met optioneel:

  1. Loonjournaalpost (nodig voor je boekhouding)
  2. Periodieke aangifte bij het pensioenfonds
  3. Variabele uren en vakantiedagen bijhouden

Voor het uitbesteden van uw salarisadministratie rekenen wij een all-in tarief van € 7,50 (excl. btw) per loonstrook. Heeft u bijvoorbeeld drie medewerkers dan betaalt u € 22,50 per maand. We rekenen geen inrichtingskosten of vaste maandelijkse kosten. 

Met uw salarisadministratie in Groningen bent u bij ons op het juiste adres.

 

Bereken wat de kosten van uw administratie zijn

Ik ben:

Ik wil graag:

Ik wil graag:Neem nu contact op

Uw naam

Uw e-mail

Onderwerp

Uw bericht