Eigen bedrijf starten

Onderneming starten?

U wilt een eigen bedrijf starten. Maar hoe pakt u dat nu aan? Bij het starten van een eigen bedrijf komen een hoop regels, wetgeving en risico’s kijken. Het is dus belangrijk dat u zich goed voorbereid en laat informeren. Administratiekantoor At the Promise kan u van advies voorzien. Vakkennis en motivatie voor uw bedrijf zijn een eerste stap, en wij helpen u op weg met alle vervolgstappen om van uw eigen, startende onderneming een succes te maken!

Hard werken geblazen

Het is voor veel mensen een droom om een eigen bedrijf te hebben. Zelf uw uren bepalen en kiezen wat u gaat doen. Houd er rekening mee dat het de eerste jaren hard werken is. Echter, op het moment dat u iets doet waar uw passie ligt, voelt het wellicht niet aan als werken. Wat uw ideeën ook zijn, het is van belang om u goed te laten informeren over het starten van een eigen bedrijf.

Ons aanbod

Wat kan At the Promise nu betekenen op het gebied van een eigen bedrijf starten? Zie hieronder een greep uit het aanbod van diensten die wij voor u kunnen uitvoeren:

  • Eigen bedrijf startenUitstippelen van een goed ondernemingsplan
  • Advies en tips voor uw onderneming
  • BTW – en overige belastingaangifte
  • Jaarrekeningen controleren
  • Gericht op succes
  • Scherpe tarieven

Met raad en daad

Xiomara Krikke-Wrighton is drijvende kracht achter administratiekantoor At the Promise. Met raad en daad staat zij al jarenlang cliënten bij en voorziet hen van advies op financieel, administratief, fiscaal en organisatorisch niveau. Succesvolle samenwerkingsverbanden met particulieren, ondernemers, cliënten en partners staan bij ons voorop en het is dan ook niet voor niets dat ons bedrijf de laatste jaren een enorme groei doormaakt. Vele klanten gingen u dan ook al tevreden voor.

Vrijblijvende afspraak plannen?

Wanneer u interesse heeft om een eigen onderneming te starten, neem dan contact op met een van de specialisten van At the Promise. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken wij met u de mogelijkheden en helpen u bij het opstellen van een goed ondernemingsplan. Ook bespreken we met u de stappen die u zelf kunt zetten. Op deze manier krijgt u een gedegen advies en weet u waar u aan toe bent. Bel ons eens op 050-7070071 voor het maken van een afspraak in Groningen of Ten Boer om onder het genot van een kop koffie te bespreken hoe u uw eigen bedrijf gaat starten!