Boekhouder

Besteed uw administratie uit

De administratie is vaak een minder leuk onderdeel van het ondernemerschap. Het is dan ook goed om te overwegen uw administratie aan een boekhouder over te laten. Wanneer u op zoek bent naar een boekhouder, klop dan eens bij een van de vestigingen in Ten Boer en Groningen van administratiekantoor At the Promise aan.

Een goede boekhouder is essentieel voor uw bedrijfsvoering

Met de administratie van uw onderneming legt u alles omtrent uw bedrijfsvoering digitaal of op papier vast. Tevens wordt de administratie als basis voor de belastingaangifte gebruikt. Bij een onjuiste administratie, of wanneer deze niet op juistheid te controleren valt, kan dat tot boetes en hoge kosten leiden. Een andere reden voor het correct vastleggen van uw bedrijfsvoering is het feit dat u een overzicht krijgt van de stand van zaken van uw bedrijf. Inkomsten, uitgaven, winst, debiteuren en crediteuren staan voor u op een rij en in 1 oogopslag ziet u of u in moet grijpen of op de juiste koers zit. Kortom: een goede administratie is essentieel voor een goede bedrijfsvoering van uw onderneming. En dat is nu precies waar een boekhouder u bij kan helpen.

De voordelen van een boekhouder

Natuurlijk is het prettig om zelf overzicht te houden over uw boekhouding. Er kunnen zich echter ontwikkelingen in uw bedrijf voordoen waardoor het aantrekkelijk wordt uw boekhouding aan een boekhouder uit te besteden. Bijvoorbeeld door een groei van uw onderneming waardoor meer personeel nodig is. Dan kan het inhuren van een boekhouder lonen, zodat u zich niet op de papierwinkel hoeft te richten, maar u zich kunt focussen op de core business van uw bedrijf.

Werkzaamheden bij een boekhouding

BoekhouderWat zijn nu de werkzaamheden van een boekhouder? Wij sommen een aantal voor u op:

  • Grootboek bijhouden
  • Debiteuren en crediteurenadministratie
  • In- en verkoop
  • Bijhouden voorraad
  • Facturering
  • Banktransacties
  • Salarisadministratie

Bij At the Promise: een solide boekhouding!

Of u nu een bedrijf gaat starten, al jaren ondernemer bent of van plan bent uw bedrijf te stoppen: een boekhouder kan u helpen met het inrichten van uw administratie. De boekhouders van At the Promise weten als geen ander hoe zij u van dienst kunnen zijn en zetten een solide boekhouding voor u op poten.

Hulp nodig?

Heeft u behoefte aan hulp bij uw boekhouding? Neem dan eens contact op met administratiekantoor At the Promise. Wij bekijken samen met u wat nodig is om uw boekhouding optimaal in te richten. Kom eens langs bij een van onze kantoren in Ten Boer of Groningen of bel naar 050-7070071 om een vrijblijvende afspraak te maken met onze boekhouder.

Bereken wat de kosten van uw administratie zijn

Ik ben:

Ik wil graag:

Ik wil graag:Neem nu contact op

Uw naam

Uw e-mail

Onderwerp

Uw bericht