BTW-aangifte

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Hulp nodig bij uw btw-aangifte? Of vragen met betrekking tot de Belastingdienst? Dan bent u bij At the Promise aan het juiste adres. Ons allround administratiekantoor heeft vestigingen in onder andere Ten Boer en Groningen en van daaruit denken wij mee met al uw vraagstukken.

Uw btw-aangifte uit handen geven

Voor veel ondernemers is de btw-aangifte geen leuk klusje. Echter bent u het wel verplicht. U geeft met deze aangifte de belasting door die u door de verkoop van producten en diensten aan uw klanten heeft doorberekend en de btw die aftrekbaar is. De btw-aangifte kan per maand, per kwartaal of per jaar ingediend worden. Wanneer u deze aangifte niet op tijd indient kan er een boete worden opgelegd. Ook kunnen de kosten flink oplopen wanneer u uw omzetbelasting op een verkeerde wijze aangeeft. U ziet het wel: aangifte doen is een nauwkeurig, ingewikkeld klusje waar u zich liever niet mee bemoeit. Wij raden u dan ook aan dit aan een ervaren accountant over te laten. Op die manier kunt u zich richten op het ondernemen en bent u verzekerd van een op tijd ingevulde btw-aangifte.

Uw keuze voor At the Promise

U maakt ook voor uw btw-aangifte een juiste keuze met administratiekantoor At the Promise. Kijk hieronder eens naar een aantal redenen waarom u voor ons zou moeten kiezen:

  • BTW-aangifteJarenlange ervaring op fiscaal/administratief gebied
  • Doortastend en effectief
  • Voor ondernemers in elke fase
  • Gunstige tarieven
  • Vrijblijvende offerte voor uw btw-aangifte

 

Oplossingen op maat

Oprichtster Xiomara Krikke-Wrighton is met haar jarenlange ervaring een betrouwbare partner op het gebied van fiscaliteit, administratie en financiële consultancy. Ons groeiende bedrijf probeert haar kennis en kunde altijd uit te breiden en gaat daarom ook verschillende samenwerkingen aan met partners uit de marketing, bedrijfskunde, fiscale en financiële wereld. Wij bedenken oplossingen op maat en gaan daarbij altijd uit van het succes van onze klanten.

Loop eens binnen

Laten we eens om de tafel gaan om te bespreken wat de wensen zijn ten aanzien van uw bedrijf, bijvoorbeeld bij het doen van uw btw-aangifte. Waar loopt u tegenaan en hoe kunnen wij u daarbij van dienst zijn? U kunt altijd binnenlopen bij een van onze vestigingen in Ten Boer en Groningen, of een afspraak maken voor uw btw-aangifte door te bellen naar 050-7070071.