Inhuur

Inhuur

Met inhuur richten wij ons voornamelijk op het Adviseren en Ondersteunen van opdrachtgevers uit het MKB en de Publieke Sector. Gedacht kan worden aan het Wegwerken van Achterstanden, Vervanging bij Ziekte, het Verbeteren van uw Bedrijfsvoering, maar ook Ondersteuning bij het opstellen van uw Jaarrekening of Begroting.

Een prettige samenwerking

Als u op zoek bent naar zzp’ers die graag bij uw bedrijf gedetacheerd willen worden. At the Promise biedt zzp’ers aan voor uw inhuur in Groningen. Wij richten onze inhuur met name op het MKB en de publieke sector. Wij hebben meerdere vestigingen in Amsterdam, Groningen, Zwolle, Drachten en Ten Boer. Wij willen daarbij altijd een prettige samenwerking en hopen u van dienst te kunnen zijn!

Wat is inhuur?

Met inhuur wordt het uitlenen van personeel aan een derde partij bedoelt. Een bureau heeft mensen in dienst, die u kunt inhuren voor het verrichten van werkzaamheden. Het detacheringsbureau is in feite werkgever en loopt daarbij ook de bekende werkgeversrisico’s bij bijvoorbeeld ziekte en ontslag.

Bepaalde of onbepaalde tijd

Als u een inhuursovereenkomst afsluit is dit voor bepaalde of onbepaalde tijd. Als er een vaste duur is van de opdracht dan wordt er gesproken over een overeenkomst van bepaalde tijd.  Als er sprake is van onbepaalde tijd dan blijf je vast in dienst. De keuze voor onze inhuur in Groningen is als u tijdelijk mensen nodig heeft met specialistische kennis op het gebied van administratie en accountancy. Ook als u te weinig mensen heeft door bijvoorbeeld ziekte.Vraag in deze gevallen eens naar de mogelijkheden van At the Promise. Uw detacheringsbureau in Groningen.

Onze werkzaamheden

Als u At The Promise wil inhuren voor uw detachering, waar moet u aan denken? Hierbij een beeld van de werkzaamheden die wij voor u als opdrachtgever kunnen verrichten:

  • Het wegwerken van achterstanden
  • Vervanging bij ziekte
  • Het voeren van uw administratie en salarisadministratie
  • Meedenken in het verbeteren van de bedrijfsvoering
  • Ondersteuning bij het opstellen van jaarrekening
  • Opstellen van begrotingen/ondernemingsplan

Als ondernemers is het niet leuk om zich bezig te houden met administratie en organisatorische zaken. Het liefst wilt u zich bezig houden met datgene waar u gepassioneerd over bent. Is het dan niet prettig om te weten dat u dan bij At The Promise terecht kan als u personeel nodig heeft om in uw onderneming bij te kunnen springen wanneer nodig. Het uitgangspunt van onze dienstverlening is een succesvolle en prettige samenwerking met onze opdrachtgevers.

Met u rond de tafel

Wij staan bekend om de ervaring, kennis en inzicht die wij hebben. At the Promise is een geschikte keuze als het gaat om inhuur in Groningen. Wilt u met ons kennismaken, dan kunt u langskomen op ons kantoor in Groningen. Maak dan een vrijblijvende afspraak door te bellen naar 050-7070071 of 06-52316777. Wij gaan graag met u rond de tafel om de mogelijkheden van detachering te bespreken.